Scene incredibile la Roma: Djokovici, prăbușit la pământ după ce a fost lovit în cap cu o sticlă VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici s-a calificat fără probleme în turul 3 ale Internaționalelor Italiei, turneu disputat Roma, învingându-l în două seturi pe Corentin Moutet, scor 6-3, 6-1. Imediat după partidă, sârbul a fost protagonistul unui incident neplăcut, care s-ar putea lăsa cu urmări grave.

În timp ce sârbul se îndrepta spre ieșirea de pe teren, el a fost strigat de fani să se oprească și să acorde autografe. Zâmbind, a dat două semnături, însă apoi a fost lovit, de la mică distanță, de o sticlă cu apă picată din tribună.

Novak Djokovici, lovit din tribună după victoria de la Roma. Foto EPA EFE
Novak Djokovici, lovit din tribună după victoria de la Roma. Foto EPA EFE

S-a prăbușit imediat la pământ, unde a rămas câteva zeci de secunde, părând că sângerează. Ajutat de forțele de ordine și cei din echipa sa, Novak Djokovici s-a ridicat și a fost escortat la vestiare.

Conform unor prime informații, sticla ar fi căzut accidental din rucsacul unui suporter care se aplecase pentru a primi semnătura lui Djokovici. Sârbul ar fi suferit o rană ușoară la cap și a pierdut puțin sânge. El a fost transportat la centrul medical din arenă imediat după incident, unde a fost tratat de medici. Nole a spus că se simte bine, iar situația s-a detensionat la Foro Italico.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite